Läsårets första föräldrasamråd

Mitt i sommaren och ni har förhoppningsvis en härlig semester, eller njuter av solen efter arbetet. På fritids är det full rulle med många roliga lekar och de barn som fått möjlighet att vara ute på Rävsta har haft några underbara dagar där ute. Jag var ute och hälsade på dem och då pågick en mängd aktiviteter.

Trots att det är semestertider så planerar jag för fullt för nästa läsår. Förra året hade vi inte några föräldrasamråd pga av pandemin men i höst hoppas jag att vi får ses på riktigt. Jag vill därför redan nu be er boka onsdag den 6 oktober mellan klockan 9-10. Vi bjuder på frukost och har bjudit in kommunens fastighetsförvaltning för att ge er vårdnadshavare en digital visning av hur den nya skolan kommer att se ut. Skolan väntas som ni vet stå klar till nästa läsår, augusti 2022, och planernas kunna ha båda låg, mellan och högstadium.

Maila mig på jessica.ljungwall@sigtuna.se och tala om att ni kommer så jag kan beräkna hur mycket frukost som behövs och vilken lokal vi ska använda. Ni får sedan en inbjudan via mail med plats innan mötet. Maila mig senast fredag 24/9.

Hoppas vi ses!